mariaolena.blogg.se

Vi reser till Indien den 22/11, vi kommer besöka Delhi, Jaipur, Mumbai, Goa och Kerala innan det bär av hemåt igen den 13/12.

Dag 13 - Varkala

Publicerad 2013-12-06 04:30:18 i Allmänt,

Idag har vi sovit 8 timmar, det var väldigt skönt att få sova ut! Efter en frukost på hotellet så klär vi på oss badkläder och går ner till poolen för lite sol, bad och läsning. 

Efter det tar vi samma promenad längs med stranden till ABBA restaurangen där vi sitter länge. Vi äter hamburgare och fiskgratäng med potatismos, vi dricker juicer och till efterrätt tar vi varsin Lassi (yoghurt drink) med glass. Det var otroligt gott!! Notan hamnade på ca 90 kr totalt, billigt!! 

Efter det går vi bort till stället som sålde djembetrummor (vi köpte faktiskt varsin igår) och de lär oss nu lite nya rytmer. Vi har blivit lovade att få lektioner av dem medan vi är här och det är väldigt roligt för dom är super duktiga!! 

Värmen drar ner vår energinivå rejält idag och vi tar strandpromenaden tillbaka till hotellet för att svalka oss. 

Väl på rummet inser jag (Lena) att jag har bränt mig väldigt, men Maria klarade sig som skönt var. Här ligger vi nu och reserchar lite om vad vi ska göra imorgon.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela