mariaolena.blogg.se

Vi reser till Indien den 22/11, vi kommer besöka Delhi, Jaipur, Mumbai, Goa och Kerala innan det bär av hemåt igen den 13/12.

Dag 20, Chandni Chowk shopaholics

Publicerad 2013-12-12 20:02:23 i Allmänt,

Underbart mjuka sängar på detta hotellet och det är lite synd att vi inte har tid att ligga och slappa i dem men idag är det 100% shopping på schemat.
 
Vi börjar med att ta en taxi till Chandni Chowk, en stor marknad i Old Delhi. Vi har siktet på smycken och direkt när vi hoppar ur bilen kommer det en man som vill vara vår guide i området. Han visar oss till några juvelerare och vi vänder och vrider och provar otaliga ringar och smycken. Vi går i smala gränder och krockar med galet många människor, cyklar och mopeder. På vissa ställen luktar det urin, på andra mat.
 
Fyndar bäst gör man när man tittat på något som man inte är så noga med, vi blev stoppade när vi redan gått ut från butiken och de gick tillslut med på vårt erbjudna pris på ett par sjalar.
 
Vi har även provat shoppingområdet "South extn. 2" där det finns lite finare butiker. Vi råkade gå in till en juvelerare där det antagligen inte fanns någonting i ens i närheten av vår prisklass, butiken såg ut som ett palats och dörrvakten såg väldigt tveksam ut till att släppa in oss så vi kanske borde fattat vinken redan början och inte gått in men de var trevliga och visade oss runt ändå.
 
Lunch även idag på det italienska stället i köpcentrumet tillbaka vid hotellet. Vi har varit bra på att fixa stammisställen den här resan...
 
Vi fortsätter kvällen i samma shoppinganda, tur att butikerna inte stänger förrän 22-23 och såhär ser det ut nu
 
Nöjd med shoppingfyndet
 

Kommentarer

Postat av: Ulla-Britt

Publicerad 2013-12-12 20:55:44

Oj, där ser det ut att bli övervikt på flyget! Ses i morgon. Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela