mariaolena.blogg.se

Vi reser till Indien den 22/11, vi kommer besöka Delhi, Jaipur, Mumbai, Goa och Kerala innan det bär av hemåt igen den 13/12.

Dag 12 - Cliff Varkala

Publicerad 2013-12-04 07:39:36 i Allmänt,

Maria börjar bli jobbig och ska ha upp mig astidigt på morgonen så idag vaknade vi 6.30 (gäsp!!). Vi gick upp till frukosten 7.30 där vi var ganska ensamma. 

Efter frukosten gick vi en promenad längs med stranden och sedan upp på Varkala klippan, vi har köpt tre klänningar för 50 kr/styck men funderar ändå på om vi betalat för mycket :P som sagt man blir snål i Indien för allt är så billigt.
Nu sitter vi och dricker kaffe (som Maria längtat efter) och färsk juice på ABBA Restaurant, vi träffade en svensk kvinna här som är med och driver restaurangen. Kom precis förbi en man som sålde djembetrummor och jag och Maria blev helt till oss (vi har spelat mycket i skolan förr) så vi var tvungna att testa. Vi ska gå förbi hans affär strax och vem vet, kanske går vi därifrån med varsin trumma? :D 


Kommentarer

Postat av: Åsa

Publicerad 2013-12-04 09:38:02

Så skönt att höra att Du är på banan igen Lena och att ni nu kan njuta av lite sol och värme i Kerala. Vi bodde både i Varkala och Kovalam när vi var där nere.! Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela